Help mee

Help Mee

Help mee
Stichting Liefde met Daden heeft uw hulp hard nodig. Hoe kunt u helpen? Er zijn verschillende mogelijkheden:

1. U kunt  donateur of sponsor van de stichting worden. Uw bijdrage is van groot belang!

2. Als particulier, bedrijf, school, vereniging of club kunt u de Stichting Liefde met Daden steunen met een sponsoractie. Organiseer bijvoorbeeld een sponsor loop, braderie of benefietwedstrijd ten gunste van onze stichting. Of houd een collecte tijdens verjaardagen, jubilea of feesten of bij de ingebruikname van een nieuw bedrijfspand. Met het ingezamelde geld maakt u het mogelijk dat de inwoners van Achiase een betere toekomst krijgen.

Er zijn heel veel creatieve en originele acties te bedenken. Al die initiatieven, groot en klein, ondersteunen we graag met promotiemateriaal.

Deelt u de visie en de gedrevenheid van de Stichting Liefde met Daden? Wilt u iets doen voor de toekomst van de inwoners van Achiase? U kunt een belangrijke bijdrage leveren door financieel te steunen. Met uw donatie en die van anderen kunnen we belangrijke projecten realiseren en individuele steun geven. Elke euro telt!

U kunt een gift overmaken naar bankrekening NL43ABNA0451888545 t.n.v. Stichting Liefde met Daden in Geleen. Namens alle betrokkenen, hartelijk dank!


Stichting Liefde met Daden is goed geholpen met bedrijven die willen sponsoren met geld, diensten of expertise! Wij maken graag uw bedrijf bekend op deze website.

Heeft u interesse en wilt u verder praten over sponsoring? Neemt u dan contact op met ons.Wist u dat...

Stichting Liefde met Daden door de Belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Door deze status zijn uw giften aan ons aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Kijk voor meer info op: www.belastingdienst.nl/giften/anbi_zoeken/ of www.anbi.nl